Ajuda

Documentació i Preguntes Freqüents d'iLovePDF

Unir PDF

Per unir dos o més PDF selecciona els documents en el teu dispositiu o en el teu compte de Google Drive o Dropbox. Pots visualitzar les pàgines en miniatura gràcies a la renderització sempre que l’arxiu no superi els 200MB, i pots aplicar-hi diferents graus de rotació. A més, també pots ordenar els arxius com tu vulguis. I també podràs unir documents que estiguin protegits amb una contrasenya. La nova versió d’ilovepdf també permet gestionar els arxius amb la vista clàssica. Els arxius seleccionats s’han de pujar, processar i posteriorment descarregar. El nombre d’arxius que puguis unir, el seu tamany, el número de descàrregues i la vigència de l’enllaç de descàrrega dependran del tipus d’usuari que siguis: Gratuït, Registrat gratuït o Premium.

Dividir PDF

Per dividir un PDF en diversos arxius selecciona el document en el teu dispositiu o en el teu compte de Google Drive o Dropbox. Pots visualitzar les pàgines en miniatura gràcies a la renderització sempre que l’arxiu no superi els 200MB, i pots aplicar-hi diferents graus de rotació. També podràs dividir documents que estiguin protegits amb una contrasenya. La nova versió d’ilovepdf també permet gestionar els arxius amb la vista clàssica. Els arxius seleccionats s’han de pujar, processar i posteriorment descarregar. El nombre d’arxius que puguis dividir, el seu tamany, el número de descàrregues i la vigència de l’enllaç de descàrrega dependran del tipus d’usuari que siguis: Gratuït, Registrat gratuït o Premium. A més, en funció del tipus d’usuari que siguis (Gratuït, Registrat gratuït o Premium) podràs fer més o menys rangs del document original.

Comprimir PDF

Per comprimir un o més PDF selecciona el document en el teu dispositiu o en el teu compte de Google Drive o Dropbox. Sempre que sigui possible comprimirem els arxius amb la màxima qualitat i el menor pes. Pots visualitzar les pàgines en miniatura gràcies a la renderització sempre que l’arxiu no superi els 200MB, i pots aplicar-hi diferents graus de rotació. I també podràs comprimir documents que estiguin protegits amb una contrasenya. La nova versió d’ilovepdf també permet gestionar els arxius amb la vista clàssica. Els arxius seleccionats s’han de pujar, processar i posteriorment descarregar. El tamany dels arxius, el número de descàrregues i la vigència de l’enllaç de descàrrega dependràn del tipus d’usuari que siguis: Gratuït, Registrat gratuït o Premium.

WORD a PDF

Per convertir un o més documents WORD a PDF selecciona’ls en el teu dispositiu o en el teu compte de Google Drive o Dropbox. Podràs afegir diferents graus de rotació i convertir documents que estiguin protegits amb una contrasenya. La nova versió d’ilovepdf també permet gestionar els arxius amb la vista clàssica. Els arxius seleccionats s’han de pujar, processar i posteriorment descarregar. El nombre d’arxius que puguis convertir, el seu tamany, el número de descàrregues i la vigència de l’enllaç de descàrrega dependran del tipus d’usuari que siguis: Gratuït, Registrat gratuït o Premium.

POWERPOINT A PDF

Per convertir un o més documents POWERPOINT a PDF selecciona’ls en el teu dispositiu o en el teu compte de Google Drive o Dropbox. Podràs afegir diferents graus de rotació i també convertir documents que estiguin protegits amb una contrasenya. La nova versió d’ilovepdf també permet gestionar els arxius amb la vista clàssica. Els arxius seleccionats s’han de pujar, processar i posteriorment descarregar. El nombre màxim de documents que pots convertir, el seu tamany, el número de descàrregues i la vigència de l’enllaç de descàrrega dependran del tipus d’usuari que siguis: Gratuït, Registrat gratuït o Premium.

EXCEL a PDF

Per convertir un o més documents EXCEL a PDF selecciona’ls en el teu dispositiu o en el teu compte de Google Drive o Dropbox. Pots afegir diferents graus de rotació. Amb el procés de conversió, totes les columnes del document EXCEL no ocuparan mai més d’una pàgina d’amplada en PDF. També podràs convertir documents que estiguin protegits amb una contrasenya. La nova versió d’ilovepdf també permet gestionar els arxius amb la vista clàssica. Els arxius seleccionats s’han de pujar, processar i posteriorment descarregar. El nombre d’arxius que puguis convertir, el seu tamany, el nombre de descàrregues i la vigència de l’enllaç de descàrrega dependran del tipus d’usuari que siguis: Gratuït, Registrat gratuït o Premium

PDF a JPG

Per convertir un PDF en una imatge JPG selecciona l’arxiu en el teu dispositiu o en el teu compte de Google Drive o Dropbox. La conversió suporta les imatges en format JPG. Pots visualitzar les pàgines en miniatura gràcies a la renderització sempre que l’arxiu no superi els 200MB i pots aplicar-hi diferents graus de rotació. També podràs convertir documents que estiguin protegits amb una contrasenya. La nova versió d’ilovepdf també permet gestionar els arxius amb la vista clàssica. Els arxius seleccionats s’han de pujar, processar i posteriorment descarregar. El nombre màxim de documents que pots convertir, el seu tamany, el número de descàrregues i la vigència de l’enllaç de descàrrega dependran del tipus d’usuari que siguis: Gratuït, Registrat gratuït o Premium.

JPG a PDF

Per convertir una imatge a PDF selecciona l’arxiu en el teu dispositiu o en el teu compte de Google Drive o Dropbox. La conversió d’imatges a PDF suporta el format JPG. Pots visualitzar les pàgines en miniatura gràcies a la renderització sempre que l’arxiu no superi els 200MB i pots afegir-hi diferents graus de rotació. A més, també pots ordenar els arxius com tu vulguis. La nova versió d’ilovepdf també permet gestionar els arxius amb la vista clàssica. Els arxius seleccionats s’han de pujar, processar i posteriorment descarregar. El nombre màxim de documents que pots convertir, el seu tamany, el número de descàrregues i la vigència de l’enllaç de descàrrega dependran del tipus d’usuari que siguis: Gratuït, Registrat gratuït o Premium.

Renderitzant les portades

Pots veure una miniatura de cadascuna de les pàgines dels documents que gestiones sempre que no superis els 20 arxius a la vegada. Malauradament, si treballes amb un document que supera els 200MB, l’opció de veure les pàgines en miniatura no està disponible. Si has seleccionat més de 20 arxius, el renderitzat es desactivarà i per veure totes les miniatures dels arxius que estàs processant has de clicar la icona de l’ull. Si tries aquesta opció, la pròxima vegada que ens visitis ja visualitzaràs totes les miniatures automàticament. Però si només vols veure uns arxius concrets en miniatura, has de posar el ratolí a sobre dels arxius que vulguis durant 2 segons.

Arxius amb contrasenya

Si processes un arxiu que està assegurat amb una contrasenya et demanarem que ens la facilitis per poder obrir-lo. Una vegada obert i processat tens el nostre compromís que aquesta contrasenya no quedarà emmagatzemada en els nostres servidors.

Rotació dels arxius

Ara pots rotar tots els arxius que processes amb ilovepdf. Si vols, pots fer la rotació manualment passant el ratolí per sobre de l'arxiu durant 2 segons o clicant l'icona (). Però si vols rotar més de 5 pàgines a la vegada, tens l'opció de fer-ho automàticament amb una finestra emergent que apareixerà. Abans hauràs de renderitzar totes les pàgines i així podràs girar-les totes amb la mateixa orientació.

Rotació JPG a PDF

La rotació d'una imatge inclosa dins d'un document PDF només afecta a la imatge. Posteriorment podràs orientar la pàgina (vertical o horitzontal) en la nova rotació de la imatge.

Ordenant arxius

Els arxius es poden ordenar de diferent manera: desplaçant-los amb el ratolí i ordenant-los com més t'interessi; també pots ordenar-los alfabèticament clicant l'icona (); i també tens l'opció d'ordenar-los alfabèticament en ordre invers clicant l'icona ().

Vista clàssica d'iLovePDF

Si trobes a faltar la versió antiga de ilovepdf tens l'opció d'ordenar els arxius amb els clàssics botons de fletxes i fer-ho com sempre. Si utilitzes aquesta opció, guardarem aquesta configuració pel pròxim cop que ens tornis a visitar. I recorda que sempre que ho vulguis podràs escollir la nova manera d'ordenar els documents.

Comprimint arxius

Després de processar els arxius, iLovepdf t'informarà del pes que tenien abans de ser comprimits i en quin percentatge s'ha pogut reduir el seu pes. Per aquells arxius pdf que ja estiguin molt optimitzats, iLovepdf no podrà comprimir-los més.

Carregar i processar

The uploading and processing time for files will depend on your Internet connection and on the size of the files you have selected. If the browser closes while your files are being processed, you can verify their processing status in the “My Account” menu, in the “Last files processed” section.

Descarregant

L’arxiu final serà esborrat dels servidors d’ilovepdf en un temps que estarà determinat pel teu tipus d’usuari. També tens l’opció de guardar l’arxiu processat directament al teu compte de Google Drive o Dropbox. L’enllaç de descàrrega té les descarregues limitades també en funció del tipus d’usuari. A més, recorda que pots eliminar la vigència de l’enllaç de descàrrega quan tu vulguis.

Treballar des del núvol

No cal que els arxius que vulguis processar estiguin en el dispositiu des del qual treballes. Si tens un compte de Google Drive o Dropbox els podràs baixar directament a la pàgina d’ilovepdf. I un cop processats els podràs guardar també directament al núvol. Per processar aquests arxius necessitarem que introdueixis la teva contrasenya la primera vegada que l’utilitzis. En cap cas, no guardarem mai la teva contrasenya. Aquest mètode és perfecte per utilitzar ilovepdf des d’un dispositiu mòbil o tauleta

Arxius del teu ordinador

Per seleccionar arxius del teu ordinador pots fer-ho clicant sobre ells individualment. Si vols seleccionar-ne més d'un i d'una sola vegada pots fer-ho mantenint pressionada la tecla "Ctrl" i clicant els arxius que vulguis. Si els arxius estan correlatius pots seleccionar-los tots d'una vegada clicant el primer arxiu de la llista i seguidament mantenir pressionada la tecla "Shift" i clicar l'últim arxiu que vulguis seleccionar. Una altra opció per seleccionar arxius és clicar i arrossegar-los directament a la pàgina de treball d'ilovepdf.

Requeriments mínims

Per a un correcte funcionament dels serveis de ilovepdf et recomanem treballar amb ordinadors que tinguin instal·lats navegadors com Chrome, Firefox, Explorer +10 o Safari. Si treballes amb un ordinador amb la versió 8 o 9 d'Explorer, l'opció de veure renderitzades les pàgines dels documents estarà deshabilitada. Ilovepdf necessita que Javascript estigui habilitat.

El teu ordinador compleix els requisits mínims:
  • navegador:
  • Javascript:

Altres problemes

Aquesta nova versió d’ilovepdf s’ha dissenyat amb l’objectiu de facilitar al màxim el seu funcionament i reduir, en tot el possible, les incidències tècniques. Malgrat tot, si alguna vegada tens un problema a l’hora de processar un arxiu no dubtis a contactar amb nosaltres. Si l’arxiu no conté informació confidencial adjunta’l en el teu correu i així ens serà més fàcil solucionar-ho. Ens esforçarem en resoldre el teu problema.